Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΖΟΥΡΑΡΙΣ Ο ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ: «Μ@λ@κ#ς όσοι λένε «δικτάτορα» τον Κάστρο»

zouraris
Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha 96.5, ο Κώστας Ζουράρις.
Ο υφυπουργός Παιδείας κλήθηκε σε συνέντευξή να σχολιάσει εκείνους που μετά το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο τον χαρακτηρίζουν δικτάτορα,
αποκαλώντας τους μ@λ@κες, δηλώνοντας ότι βαριόταν να εξηγήσει το γιατί, ενώ όσον αφορά το γεγονός ότι στην Κούβα επί 56 χρόνια δεν είχαν διεξαχθεί εκλογές, αυτό οφείλεται σε άλλο σύστημα που ίσχυε στη χώρα.
«Ήταν μια μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας ο Φιντέλ Κάστρο, μαζί με τον Τσε Γκεβάρα. Αποδήμησε εις Κύριον και μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Ζουράρις.
Διαβάστε τον χαρακτηριστικό διάλογο:
Ζουράρις: Μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας μαζί με τον Τσε Γκεβάρα, έτσι αποδήμησε εις Κύριον και μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες.
Δημοσιογράφος: Και αυτοί που τον χαρακτηρίζουν δικτάτορα τι είναι; Αφελείς;
Ζουράρις: Μ@λ@κες.
Δημοσιογράφος: Γιατί το λέτε αυτό, για πείτε μου.
Ζουράρις: Όχι, βαριέμαι.
Δημοσιογράφος: Βαριέστε δηλαδή να μιλάτε για μ@λ@κίες.
Ζουράρις: Ναι, ναι.
Δημοσιογράφος: Μ” άρεσε το σχόλιό σας γι” αυτούς που τον λένε δικτάτορα, αλλά 56 χρόνια δεν έγιναν εκλογές.
Ζουράρις: Ε, ήταν άλλο το σύστημα εκεί, ήταν ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας, βεβαίως με ελαττώματα.
Δεν του ξέφυγε ο Αμβρόσιος
Παράλληλα ο υφυπουργός Παιδείας δεν παρέλειψε να μην αναφερθεί στον μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιο, χαρακτηρίζοντάς τον «φασισταριό» τονίζοντας πως το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να κλειστεί σε κάποιο μοναστήρι για να σώσει ό,τι απέμεινε από την ψυχή του.


«Με τον γέρο το μητροπολίτη Αμβρόσιο, τον παλιό χωροφύλακα, δεν γίνεται να τα έχω καλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, ενώ συνέχισε αφοπλιστικά: «Αντί να πάει να κλειστεί σε ένα μοναστήρι και να σώσει ό,τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αηδίες».