Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ! Κορυφαίος καρδιολόγος εξηγεί

trump1--3-thumb-large
Τους λόγους για τους οποίους ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να πάθει καρδιακή προσβολή ενώ θα ασκεί τα καθήκοντά του αποκαλύπτει γνωστός καρδιολόγος.  

«Οι ατέλειωτες νύχτες χωρίς ύπνο και το εξαντλητικό πρόγραμμα της προεκλογικής του εκστρατείας θα μπορούσαν να αποδειχθούν θανάσιμος συνδυασμός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 70χρονος κορυφαίος Βρετανός γιατρός Πάτρικ Χεκ μιλώντας σε ιατρικό συνέδριο.
Αν και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, το ιατρικό του επιτελείο επιβεβαίωνε για την άριστη κατάσταση της υγείας του κ. Τραμπ, ο Χεκ διατύπωσε δημόσια την ανησυχία του ότι ο Ντόναλντ Ντράμπ λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας κινδυνεύει να πάθει καρδιακή προσβολή ακόμα και μέσα στο Λευκό Οίκο.
Ο  γιατρός που τον παρακολουθεί, Χάρολντ Μπορνστέιν, επιμένει στην άριστη κατάσταση της υγείας του και αναφέρει πως ο Αμερικανός πρόεδρος είναι φανατικός αντικαπνιστής και απεχθάνεται το αλκοόλ.  Είναι γνωστό ότι ο Τραμπ δεν πίνει και δεν καπνίζει μετά το θάνατο του αδελφού του λόγω αλκοολισμού. Ο ίδιος αναφέρει επίσης ότι το μοναδικό μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος αφορά τη χοληστερίνη του, για τη οποία του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή και συμπληρώνει: «Τα καρδιογραφήματα του έχουν βελτιωθεί πολύ και δείχνουν ένα υγιή άνθρωπο».
Ο γιατρός Χέκ όμως αμφισβητεί τη γνωμάτευση αυτή καθώς πιστεύει ότι ο Μπορνστέιν την έβγαλε λίγα λεπτά πριν «έρθει να τον πάρει η λιμουζίνα του προέδρου» υπονοώντας ότι πληρώνεται για να κοινοποιήσει πράγματα τα οποία θέλει να ακούσει ο κόσμος.
Ο Βρετανός γιατρός, τέλος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάζει και τις ανησυχίες του για τις φυσιολογικές συζυγικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει μια νέα γυναίκα, όπως είναι η γυναίκα του Προέδρου, Μελάνια Τραμπ, τονίζοντας ότι «μπορούν να αποβούν μοιραίες για την υγεία του».