Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΝ…ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ…

daneistes-tsipras

… «ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΖΗΤΑΝΕ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΕΡΒΩ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ»!!!
Τα πολιτικά καθάρματα της τρόικας, οι επωνομαζόμενοι «θεσμοί»
(αν και πρόκειται για οικονομικούς εγκληματίες, τους έχουν επωνομάσει «θεσμούς), ζητούν νέες μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, ζητούν και ομαδικές απολύσεις.
Ζητούν όλα τα δάνεια, ακόμη και τα εξυπηρετούμενα να περάσουν στα funds, ζητούν τα πάντα για να εξαθλιώσουν περισσότερους Έλληνες!
Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εμφανιστούν ως αντιστεκόμενοι ενώπιον του λαού! Ο Τσίπρας θα πεί: «Οι δανειστές ζητούν εξωφρενικά πράγματα τα οποία η κυβέρνησή μας, συνεπείς απέναντι στον λαό δεν μπορεί να αποδεχθεί. Ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές, ξεπερνούν τα συμφωνηθέντα από την πλευρά των ίδιων των δανειστών. Δεν μπορούμε να τα ψηφίσουμε και απευθυνόμαστε στην ετυμηγορία του ίδιου του λαού»!
Παιχνίδι σικέ! 
Ο Τσίπρας θα βγει από πάνω και ως πατριώτης που αντιστέκεται στους δανειστές. Για να πάει σε εκλογές και να έρθει ο Μητσοτάκης να υλοποιήσει εκείνος τα δολοφονικά μέτρα.
Το έχουμε μάθει το…παραμύθι. Κάθε μία κυνέρνηση είναι χειρότερη από την προηγούμενη…