Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

1)ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΑΣΕΙ'ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.
2)ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ. ΨΕΥΤΟΑΣΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ,. ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΕΙΛΗ. .ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΓΚΛΑΣ , ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ!!!
3)ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΦΑΦΛΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ , ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΜΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΣΜΟ, ΣΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟ ΑΡΡΙΒΙΣΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.. 
ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΞΗ ΧΛΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ, ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΥΡΩΡΕΙΑ ΠΑΛΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
4)ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΦΘΑΝΕΙ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ. ΟΙ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΤΕΝΑΙΡΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 3% ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.