Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

KΩΔΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ>Η μεγαλύτερη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Μυστικών Υπηρεσιών κατά της Αριστεράς


Δεν πρέπει να τους επιτραπεί να αποδράσουν δια μέσω ΕΚΛΟΓΩΝ. 
Πρέπει να πιουν το δηλητήριο ως το τέλος.
Πρέπει να μην ξαναυπάρξει ισχυρή αριστερά στην Ελλάδα όσους αιώνες κι αν περάσουν…
Η μεγαλύτερη Επιχείρηση ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα από την εποχή της Εξάρθρωσης της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ βρίσκεται σε εξέλιξη με την ονομα-cia “KΩΔΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ”.
Κι αυτή η Επιχείρηση έχει σαν στόχο το πιο καίριο χτύπημα της Αριστεράς στην Ελλάδα ώστε να υπάρξει ανάσχεση της επέλασης Πούτιν στην Ευρώπη και η Ελλάδα που θα έχει απομείνει να οδηγηθεί στην συνειδητή και αμετάκλητη επιλογή του Ανήκομεν εις την Δύσιν.
Από τον Ian Ford
Την ώρα που η Αστυνομία και ο Στρατός του Νίκολας Μαδούρο γαζώνουν τους άφραγκους πολίτες που διαδηλώνουν επιδεικνύοντας στις κάμερες  τα χαρτονομίσματα-σκουπίδια στην Αθήνα το καθεστώς του φίλου του Νίκολας Αλέξη Τσίπρα αισθάνεται το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Την άρνηση της Μέρκελ να βγει το ΔΝΤ από το πρόγραμμα έρχεται να επικροτήσει και ο Ολλανδός πρωθυπουργός που κι αυτός με την σειρά του θα αποκλείσει το ενδεχόμενο να βγει το ΔΝΤ εκτός κάδρου.
Ο Τσίπρας ανακαλύπτει ότι οι Γάλλοι τύπου Ολάντ και Μοσκοβισί που τον στηρίζουν είναι ήδη νεκροί πολιτικά και ανυπόληπτοι. Στο κάτω κάτω τα λεφτά τα βάζουν οι Γερμανοί και το ΔΝΤ. Ενα ΔΝΤ που η περιφερόμενη κυβερνητική κομπανία το βρίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί προκαλώντας ιδιαίτερη χαρά στον Σόιμπλε ο οποίος περιμένει πως και πως να αναλάβει ο φίλος του Ντόναλντ Τραμπ επίσημα την εξουσία των ΗΠΑ ώστε να αρχίσει το πανηγύρι της ολοκληρωτικής ταπείνωσης του Ελληνα πρωθυπουργού.
Ο Σόιμπλε-όπως πολύ νωρίς είχε αποκαλύψει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”-αδημονούσε για την στιγμή που θα βρισκόταν στον Λευκό Οίκο ο φίλος Τραμπ:Ο γιος Γερμανών μεταναστών (οι οποίοι μεγαλούργησαν χάρη στο γερμανικό τραπεζικό κολοσσό της Deutsche Bank που είναι εδώ και πολλά χρόνια ο σημαντικότερος χρηματοδότης των επιχειρηματικών και επενδυτικών τους δραστηριοτήτωνστις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο Σόιμπλε αδημονεί για την στιγμή που ένας “Γερμανός” θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο. Και έχει τους λόγους του. Ενας απ΄αυτούς είναι η κοινή τους απέχθεια για την Ανγκελα Μέρκελ. Ο Σόιμπλε βιάζεται πλέον να την διαδεχθεί και με ικανοποίηση ακούει τον Τραμπ να την αποκαλεί «αφελή σοσιαλίστρια παλαιάς κοπής».
Ο  Τραμπ έχει χαρακτηρίσει καταστροφική, για την Γερμανία, την πολιτική της Μέρκελ για τους πρόσφυγες, ενώ όταν η Κλίντον πρότεινε να δεχτούν οι ΗΠΑ, περισσότερους πρόσφυγες από τη Συρία, εκείνος την αποκάλεσε «Άνγκελα Μέρκελ των ΗΠΑ». 
Οι επιτελείς του Σόιμπλε βρίσκονται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με τους συμβούλους του Ντόναλντ Τραμπ όπως o Sam Clovis (στη φωτό δίπλα στον Τραμπ) ενώ και ο ίδιος ο Σόιμπλε με την πολύτιμη συμβολή του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων έχει στην διάθεσή του έναν πλήρη φάκελο της επιχειρηματικής διαδρομής της οικογένειας Τραμπ.
55ddbdf4bd234.image
Ο παππούς του Donald Trump γεννήθηκε στη Γερμανία και μετανάστευσε στην Βόρεια Αμερική το 1885 στην ηλικία των 16. Ασχολήθηκε με τις κατασκευές από πολύ νωρίς. Μετακόμισε στο Σιάτλ όπου έτρεξε εστιατόρια πριν μεταβεί στον Καναδά για να ανοίξει ξενοδοχείο αλλά και εστιατόριο. Το 1927 ο Fred Trump ίδρυσε την εταιραία real estate Elizabeth Trump & Son Co. η οποία θα γινόταν στην συνέχεια ο The Trump Organization (VIDEO).

Ο Οργανισμός Trump, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times ξεκίνησε την κατασκευή κατοικιών στο Κουίνς, της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια κατασκεύασε στρατώνες και διαμερίσματα για το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ κατά μήκος της ανατολικής ακτής στη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο γιος Donald Trump προσχώρησε στην εταιρεία το 1968, όταν ήταν 22 ετών.«Ήταν καλό για μένα,”  θα πει στους Times. “Παρότι ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστής μου στις κατασκευές με άφησε  να κάνω μόνος μου δουλειές στην περιοχή του Μανχάταν….”
Ο πατέρας του Trump σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε εμπλοκή με το υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ γιατί η εταιρεία του δεν νοίκιαζε διαμερίσματα στους μαύρους. Τελικά πέτυχε να υπάρξει ένας συμβιβασμός μάλλον προς όφελός του. Ο μπαμπάς Fred Trump πέθανε το 1999 στην ηλικία των 93 ετών. O γιος συνέχισε τις κατασκευές με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και τα καζίνο.
Η μητέρα του Donald Trump, Mary Anne MacLeod-(photo), κατάγονταν από την δυτική ακτή της Σκωτίας από την περιοχή Hebridean του νησιού  του Lewis. Γνωρίστηκε με τον Fred Trump στην διάρκεια ενός ταξιδιού της στις ΗΠΑ.
CYdPtvSUEAExGo0
Πάμε παρακάτω. Ο Σόιμπλε έχει ήδη επικινωνήσει με τον “Γερμανό” Τραμπ λέγοντάς του τα εξής:
-Πρέπει με την βοήθεια της CIA να λιώσουμε τον παλαβό Μαδούρο της Ελλάδας…Να εξαφανίσουμε τον κομμουνιστή Τσίπρα που όπου σταθεί και όπου βρεθεί βρίζει εσένα (το ΔΝΤ) κι εμένα…Πρέπει να τον σβήσουμε από το χάρτη…
Ο Τραμπ ακούει κομμουνιστής και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Θυμάται άλλωστε και τις εικόνες από τον Τσίπρα στην κηδεία του δικτάτορα Κάστρο στην Αβάνα και γυαλίζει το μάτι του. Ο Τσίπρας πρέπει να βγει από τη μέση. Δεν πρέπει απλά να πάει σε εκλογές και να τις χάσει. Δεν πρέπει να του δωθεί η δυνατότητα διαφυγής μέσω εκλογών. Πρέπει να προκληθεί λαική εξέγερση, αίμα και βία στους δρόμους της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης με τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν τις εικόνες με τα ανοιγμένα κεφάλια σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Αυτός είναι ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτοί είναι και οι Εγκέφαλοί του.
Η συνέχεια στους Δρόμους της Φωτιάς…