Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Αλάχου ακ Μπαρ!!!

Φωτογραφία του George Adalis B.

Γράφει ο G. Adalis

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ: ΑΛΑΧΟΥ ΑΚ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

-----
Στις 19 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Τουρκία, από τον Τούρκο Αστυνομικό, είχα γράψει την άποψή μου, όπου και πάλι χαρακτήριζα ως ηθικό αυτουργό τον Ερντογάν, παραλληλίζοντας το γεγονός αυτό με το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και την κατάρριψη του Ρωσικού Σουκόι. Φωτογραφία του Ερντογάν μπροστά από τους Στρατηγούς του και τίτλο "Αλάχου ακ Μπαρ"!! Στο τέλος, καταλήγοντας το άρθρο εξέφρασα με βεβαιότητα ότι "θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια στην Τουρκία"!

Ετσι την Πρωτοχρονιά, είχαμε την επίθεση σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης με δεκάδες θύματα και τραυματίες!
Δεν έπεσα έξω για μια ακόμη φορά!
Ομως, για όσους πιστεύετε ότι κάποιος τρελός σκόρπισε τον θάνατο σας καλώ να σκεφτείτε το εξής:
Οπως και στην περίπτωση του Ρώσου πρέσβη, η Τουρκική αστυνομία τα έκανε μούσκεμα(!). Εδωσε αρχικά ΛΑΘΟΣ φωτογραφία του δράστη. Και κατόπιν άλλαξε τον δράστη, ορίζοντας έναν άλλο, που απ ότι αποδείχτηκε δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση!
Στην ουσία, επί δύο μέρες, ήταν απίθανο να συλλάβουν τον πραγματικό δράστη μιας και οι διωκτικές αρχές αλλά και ο κόσμος αναζητούσαν ... λάθος πρόσωπο! Ετσι ο δράστης, είχε όλη την άνεση, να εξαφανιστεί όχι μόνο από την Τουρκία αλλά από προσώπου γης! Λες και κάποιος ήθελε να τον "προστατέψει" και να τον "βοηθήσει" να ξεφύγει από τους διώκτες του!
Και όταν έρθει η ώρα, θα συλληφθεί κάποιος ... κατάλληλος ενώ ο πραγματικός θα κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος!
Κι όλα αυτά συνέβησαν μερικές μέρες πριν το αρμόδιο δικαστήριο αποφασίσει για την έγκριση ή μη στον Ερντογάν για να επιμηκύνει την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που έχει επιβληθεί στη χώρα μετά το δήθεν Πραξικόπημα! Η νεα δολοφονική αυτή επίθεση, λες και ήρθε ακριβώς στην ώρα που έπρεπε για τον ... Πολυχρονεμένο Σουλτάνο! Οπως ήταν φυσικό, οι δικαστές έδωσαν στον Ερντογάν, άλλο ένα τρίμηνο παράτασης της δικτατορικής εξουσίας έτσι ώστε να συνεχίσει το ανελέητο κυνηγητό, όσων θεωρεί ως εχθρούς !
Πολύ μεγάλη σύμπτωση ε;
Συνεπώς όλοι εσείς οι ψυχοπονιάρηδες της Ελληνοτουρκικής φιλίας, πάψτε να αναζητάτε ενόχους εκεί που δεν υπάρχουν!
Θα δείτε ότι όοοοολα αυτά που συμβαίνουν στην Τουρκία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πολύ μεγάλη προσπάθεια του Πασά, να καθαρίσει τον δρόμο του από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς!
Οσοι αναζητάτε ενόχους στο CHP, στον Γκιουλέν και στους Αμερικανούς, είστε βαθιά νυχτωμένοι!
Ο Ερντογάν κατέστησε στην Τουρκία μια τρομακτική Χούντα που θα την ζήλευε ακόμη κι ο Κιμ!
Και σύντομα θα έχουμε νέο όλεθρο! Και ίσως αρκετά χειρότερο!